DMBK

Valami elkezdődött Dunakeszin!...

A Dunamenti Modellező Baráti Kör egyesület életében elkezdődött valami..., valami, amit az egyesület idén a zászlójára tűzött célul, mégpedig elindították modellező szakkörüket egy helyi iskolában! A szakkörnek helyet adó Intézet, a Krisztus Király Római Katolikus iskola Dunakeszin.

A szakkörön az iskola 4. osztályos tanulói vesznek részt, akik már az első bemutatkozó foglalkozáson is nagy érdeklődést és lelkesedést mutattak a repülőmodellek és a bemutatott "kütyük" iránt!

DMBK – veresegyházi Játékparádé

A Dunamenti Modellezők Baráti Kör - Egyesület (DMBK) 2018. június 3-ára meghívást kapott Veresegyház városától a „Játék Parádéra”, a hagyományosan megrendezendő családi játékos élmény napra. A játék tervezők és játékfejlesztők kínálta több száz izgalmas és különleges játék bemutatása, kipróbálása nemcsak a gyerekeknek, de szüleiknek is tartalmas időtöltést kínált.

A városháza előtti tér kellemes környezetében, rendkívül színvonalasan megrendezett eseménybe tematikusan illeszkedett a DMBK bemutatkozása, ugyanis az Egyesület több irányú működésének egyik kiemelt célja, hogy a modellezés megismertetésén, népszerűsítésén túl utánpótlást neveljen.