2021.08.31-09.07

Melléklet: 
CsatolmányMéret
Fájl elnoksegi_2021.09.07.docx66.26 KB

MMSZ Elnökségi ülés emlékeztető

      2021, augusztus 31. 19:00 – 21:30

      2021 szeptember 7. 19:00-21

              Helyszín: online

Jelen vannak:

·      

Hársfalvi Pál elnök

·      

dr Reé András alelnök

·      

dr Bognár Géza, elnökségi tag

·      

Fally György, elnökségi tag

 

Napirendi pontok:

 

1.   

Küldöttgyűlés időpontjának és helyének meghatározása

Több lehetőség megvizsgálása után Örvényesre esett a választás. Az eseménynaptár alapján olyan szombati időpont, ahol nincs ütközés nem található ezért úgy döntöttünk, hogy október 17. 10 óra lesz.

 

2.   

Küldöttgyűlés napirendjének meghatározása:

1. határozatképesség megállapítása

2. tisztségviselők megválasztása (jegyzőkönyv vezető, szavazatszámlálók, jegyzőkönyv hitelesítő)

3. napirend elfogadása

4. tájékoztató az elmúlt két év eseményeiről

5. megemlékezések

6. elnökségválasztás

7. elnökválasztás

8. küldöttgyűlés bezárása

Büfé, beszélgetés, modellbemutató a közeli repülőtéren

 

3.   

SZMSZ módosítása

3.1 tagéltszám megállapítása:

Évek óta nem egyértelmű az egyesület taglétszám megállapítása. Ennek rendezéséhez az SZMSZ módosítására kértünk javaslatot a szövetség jogászától, amit az elnökség egyhangúlag elfogadott, Ehhez a TAGSZERVEZETEK KÖTELEZETTSÉGEI A TAGNYILVÁNTARTÁS KAPCSÁN fejezet 6. pontját kellett módosítani. Ennek megfelelően a tagnyilvántartóban csak annyi tagot jelölhet az egyesület aktív tagnak amennyi után az egyesület befizette a létszámarányos tagdíjat.

 

1.    

Az tagszervezet vezetője felel a felvitt személyek adatainak hitelességéért, azok naprakészségéért, és azért, hogy a tagszervezetnek csak olyan tagja kapjon aktív státuszt az MMSZ tagnyilvántartó rendszerében, aki után a tagszervezet megfizette az 1. számú melléklet 84.b pont szerinti tárgyévi tagdíjat, és ezek alapján az adott személy jogosult az MMSZ sportolók számára biztosított szolgáltatásait és jogosultságokat igénybe venni.

 

 

3.2.                      

 Elnevezések pontosítása:

Az SZMSZ 44. és 45. pontjában a Magyar Nagydíj és a Nemzeti bajnokság elnevezések nem feleltek meg a gyakorlatnak ezért egyhangú szavazattal módosításra kerültek.

 

Miután nem értünk a tervezett napirendek végére az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy az ülés szeptember 7. én 19:00 kor folytatódik.

 

4.      

Támogatások odaítélése:

 

A pályázati rendszerben 1 új pályázat érkezett be a nagykanizsai stég felújítására, amit az elnökség egyhangúan támogatott.

 

5.      

Utánpótlás program:

Az elnökség az éves tervben megállapított 4 mFt utánpótlás program felhasználásával kapcsolatban úgy döntött, hogy az egyesületi vezetőket egy online konferenciára hívja össze, ahol mindenki elmondhatja elképzeléseit. Az összejövetel szervezésével Szeri András főtitkárt bíztuk meg.

 

 

Budapest, 2021. szeptember 18.

 

 

Hársfalvi Pál

elnök