RC Prof Modellező Egyesület

IDK: 
165

2024 évi 1:10 Elektromos Onroad Magyar Bajnokság versenyrendezési támogatás

Az RcProf Modellező Egyesület csapata 2023 nyarán 10 év után életre keltette a nyári 1:10 Elektromos Onroad Magyar Bajnokságot, melyet 2024-ben is sikerrel rendez meg.

A 6 fordulós bajnokságból jelenleg 3 versenyhétvégén vagyunk túl. Ez 3 edzésnapot és 3 versenynapot jelent. Ezen versenyek jelentősebb költségeihez, a modellautó pálya bérleti díj és az időmérő szolgáltatás díj kifizetéséhez szeretnénk a Szövetség támogatását kérni.

Modellautó verseny - csarnok bérleti díj támogatás

Az RcProf csapata 13 éve rendez modellautó versenyeket. A Téli RcProf Kupa napjainkra Magyarország legmeghatározóbb túraautós sorozatává nőtte ki magát. Ezért lehetséges, hogy a 2023-ban alakult RcProf Modellező Egyesület egyből 23 MMSZ taggal rendelkezik. Eddig az összes szőnyeget és versenyrendezési kelléket önerőből vásároltam, ahogy 2 éve az ETS szőnyeget is. A korábbi évek sima padlószőnyegein on-road és off-road autók is jó vezetési élménnyel versenyeztek egymás mellett, nem ritkán elérve a 100 fős nevezési létszámot.

2023 évi 1:10 Elektromos Onroad Magyar Bajnokság - időmérés támogatás

Több mint 10 éve nem rendeztek Magyarországon aszfaltos 1:10 Elektromos Magyar Bajnokságot.

Az RcProf Modellező Egyesület 2023 nyarán megszervezte és lebonyolította a 6 fordulóból álló 1:10 Elektromos Onroad Magyar Bajnokságot.


A több Magyar Bajnoki kategóriában megrendezésre kerülő autómodell versenyek pontos időmérése és lebonyolítása összetett és bonyolult, ám nélkülözhetetlen feladat egy színvonalas bajnoksághoz. Egyesületünk ezt nem tudja magának elvégezni, ezért külsős segítségre volt szükségünk. Ennek a kifizetésére szeretnénk a Szövetség támogatását kérni.

Oldalak