Off-Road MB 2019 7/6 forduló a Hobbywing, és a modell.hu támogatásával

Esemény típusa: 
Nemzeti bajnokság
Dátum: 
2019. 08. 31

A Magyar Off-Road Autómodell Bajnokságot (MAB) a Magyar Modellező Szövetség (MMSZ) évente írja ki az MMSZ Off-Road Autós Szakbizottságának (ASZB) javaslata alapján.

Az MAB kategóriánkénti sorozatverseny formájában kerül lebonyolításra.

Az MAB versenyek egynaposak, számuk maximum 7, ehhez a versenynaptárban minimum 1 plusz, maximum 7 tartalék időpontot jelölnek ki. A tartalék időpontok (esőnap) felhasználásáról kizárólag a Szakbizottság rendelkezhet. Az esetlegesen eső miatt elmaradt versenyek, későbbi szezon közbeni megrendezésének dátumáról, a lehetőségek figyelembe vételével a Szakbizottság hozhat döntést.

A versenyek időpontját és helyszínét a Szakbizottság legkésőbb a sorozat megkezdése előtt 30 nappal nyilvánosságra kell, hozza (kivéve az esőnapokat). Időpont és helyszínváltoztatásra a rendezőknek nincs joguk. A Szakbizottság a versenynapok törlését, bővítését, és a helyszínváltoztatás jogát különösen indokolt esetben fenntartja. Amennyiben egy, vagy több versenynap elmarad, úgy abban az esetben a bajnokság fordulóinak száma az elmaradt versenyek számával csökken.

Nevezés az esemény honlapján a versenyek menüpontban:  http://rcoffroad.hu/

 

 

Információk
Kategória: 
Nevezési határidő: 
2019. 08. 27
Megye: 
Pest megye
Cím: 
2345 Apaj Fő tér 2.

Rendező szervezet: 
Magyar Modellező Szövetség
Kapcsolattartó neve: 
Fally György
Parkolási információ: 

A versenypálya mellett, elkülönitett területen. Bíztonsági szempontból, megfelő távolságra az elkerített vernyenypálytól

Melléklet: 
CsatolmányMéret
PDF ikon off-road_szabalyzat_2019v1.01_0.pdf605.38 KB
PDF ikon osszesites_2019_end.pdf296.74 KB