Jegyzőkönyv

2022. évi FAI F5J Európa-bajnokság rendezéséhez megítélt EMMI támogatás igénybevétele

A Szeged Város Modellező SE 2021. december 16-án támogatási kérelmet nyújtott be az EMMI felé az F5J EB támogatására.

Az EMMI a kért 500 ezer forint támogatást megítélte.

Mivel erre a felületre bemásolt pályázat szövegét többszöri próbálkozással sem tudom lementeni a SZVMSE pályázatát pdf-ben feltöltöttem a mellékletek közé.

 Kérem az MMSZ-t az EMMI által megítélt 500 ezer forint egyesületi számlára történő átutalására.

Üdvözlettel, Markó László

DF65

Utánpótlás biztosítási pályázat. Dragonforce 65 V7 típusú RC vitorláshajómodell 2,4 GHz RTR A szakbizottsághoz tartozó két egyesület, a PÉMK és a DEMK közösen nyújt be pályáz olyan versenyzésre alkalmas, RC vitorlás hajó modellek beszerzésére, melyek nemzetközi hajóosztályba tartoznak, a szabályzat alapján nincs az egyes modellek között eltérés, (vagyis one design, mint pl.: a Finn dingi a nagyhajóknál), egyszerű a kezelése és elérhető áron megvásárolható. Ezeket a modelleket kihelyezzük nagyvitorlás egyesülethez, akik gyerektáborokat szerveznek a nyár folyamán, vitorlásoktatás céljából.

F2A körrepülő VB 2022 A DIMK Versenyzőinek részvételével

Tisztelt Elnökség!

A Dobos István Modellező Klub 2 tagja részt vesz a Lengyelországban megrendezésre kerülő körrepülő Világbajnokságon:
Elekes Imre
Csoma György
(a csapat 3. tagja a pécsi Szvacsek Ferenc)

Eredményeik alapján a részvételük nem vitatható, a legutóbbi EB-n 2019-ben a magyar F2A csapat aranyérmet szerzett, Elekes Imre egyéni második volt. 2019 óta a Covid miatt nem volt körrepülő EB, vagy VB. Képességeik nem változtak, így idén is kiválló eredményt várhatunk tőlök.

A VB 2022 augusztus 7-14-ig kerül megrendezésre.

F1A EB 2022 A DIMK Versenyzőinek részvételével

Tisztelt Elnökség!

2022-ben Macedóniában, Prilep közelében kerül megrendezésre a Szabadornrepülő Európa Bajnokság, melyen a 2021-es rangistán elért eredmények alapján Klubunk három versenyzője is részt fog venni F1A kategóriában:
Nagy Csaba
Guti József
Guti Réka  (az új szabályok szerint a csapat "+" tagja lehet egy női versenyző, aki jelentősen növeli a jó csapateredmény elérésének lehetőségét)

(Az F1A válogatott 4. tagja a Herendi MSE tag Csikár Imre Móric)

Versenyrendezés és versenyrendezési eszközök fejlesztése 2022

Tisztelt Elnökség!

 

Egyesületünk 1992 óta rendez versenyeket mind szabadonrepülő (Herend Kupa, Dunántúl Bajnokság, Tél Kupa, HEC finálé), mind RC (Debreczeni Emlékv. antik, F5J és F5J-400,  korábban F3J is) kategóriákban. A Herend Kupát 31. alkalommal, ismét világkupa fordulóként rendezzük meg!

 

Sajnos a versenyrendezés egyre nehezebb!

 

Oldalak