Szabadonrepülő kat. versenyrendezések, F1H Országos Bajnokság

Pályázat neve: 
Szabadonrepülő kat. versenyrendezések, F1H Országos Bajnokság
Pályázat státusza: 
Beadott
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
175
Pályázó egyesület neve: 
Zalaegerszeg Városi Modellező Kl
Taglétszám: 
14 fő
MMSZ célirány: 
Utánpótlás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
100 000 Forint
Igényelt összeg: 
110 000 Forint
Teljes költség: 
210 000 Forint
Önrész aránya: 
47.62%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 03. 01
Kezdő időpont: 
2022. 11. 06.
Záró dátum: 
2022. 03. 01
Záró dátum: 
2022. 11. 06.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Több, mint 1 évtizede klubunk a Zalaegerszeg Városi Modellező Klub rendezi a Szabadonreplülő F1H és F1K kategóriák számára az Országos Bajnokságot serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályok számára is.Emellett már 29. alkalommal rendezi meg klubunk a Novum Kupát, amely szinten az jelentős verseny a magyar szabadonrepülős mezőnyben.

Az elmúlt években az utánpótlásnevelési projekteknek köszönhetően a versenyeken a résztvevők száma a fiatalság felé billent, és a tavalyi Országos Bajnokságon, illetve a korábbi Novum Kupákon is kétszer annyi fiatal indult, mint felnőtt versenyző. Ez örömteli, viszont a rendezési költségeknél kihívást jelent, mivel a serdülő versenyzőktől nem szedünk nevezési díjat. Emellett a verseny kiadásai, mint például a serlegek, érmek, területhasználati díjak, sportbírói költségek, és egyéb versenyhez kapcsolódó kiadások az elmúlt években nagyon megemelkedtek. Amennyiben ezeket a költségeket mind a nevezési díjakból szükséges fedeznünk, nagy mértékben szükséges lenne a versenyzőknek a nevezési díjait, minden korosztályban megemelni, amit el szeretnénk kerülni.

Pályázatunkkal szeretnénk biztosítani, hogy a Novum Kupát  Országos Bajnokságot is a korábbi évekhez méltó, színvonalas versenyeket tudjunk idén is rendezni.

Mellékelve a tavalyi, tavaly előtti Novum Kupa és OB eredményjegyzéke, ahol látható az utánpótlás-felnőtt indulók aránya.

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Jegyzőkönyv