Off-Road versenypálya fejlesztése és rekonstrukciója

Pályázat neve: 
Off-Road versenypálya fejlesztése és rekonstrukciója
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
186
Pályázó egyesület neve: 
Homokbödöge Sport Klub
Taglétszám: 
21 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
423 673 Forint
Igényelt összeg: 
422 000 Forint
Teljes költség: 
845 673 Forint
Önrész aránya: 
50.10%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2022. 03. 18
Kezdő időpont: 
2022. 03. 01.
Záró dátum: 
2022. 03. 18
Záró dátum: 
2022. 05. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

Tisztelt Magyar Modellező Szövetség !

 

A Homokbödöge  Sport Klub tagjai jórészt saját erőből építették meg a versenypályát a rendelkezésre álló saját források felhasználásával, ami jelenleg már nem minden feltételben felel meg a szabályzat előírásainak és a biztonságos sportolás feltételeinek ezért időszerűvé vált a körülmények javítása, fejlesztése , a pálya átépítése. A Homokbödöge  Sport Klub 2018 óta vesz részt és rendez 1/8 Off-road Magyar Bajnoki futamokat saját kezelésű agyagos talajú pályáján és az elmúlt években, évente több alkalommal is megrendezésre került a Magyar Országos bajnokság futamai és klubversenye.

Pályázatunk célja:
Szeretnénk folytatni a pálya infrastruktúrájának fejlesztését is, a versenyrendezéssel járó biztonságosabb körülmények kialakítását hogy az idei év folyamán tervezett, a modellezést népszerűsítő programokat, rendezvényeket, biztonságosabb környezetben tudjunk lebonyolítani. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a rendezvényeken az elektromos hálózathoz való csatlakozási lehetőségeket bővíteni tudjuk, újra kell építeni a jelenleg érvényes szabványokhoz és létszámhoz igazodva. Szükségesé vált a pálya nyomvonalának megszélesítése is, ami a jelenlegi pálya 2/3 részét érinti ez 1200 m2 területet ahol újra kell építeni a pálya nyomvonalát. Ehhez kb 70 m3 agyagot kell beszállítani és 200m3-t kell megmozgatni amit kézi erővel nem tudunk megoldani. Az újratervezett pálya a tervek szerint 50 m-rel bővülne és biztonságossá válna.

Sajnos a Klub anyagi keretei szűkösek a bevételek alig fedezik a fenntartási költségeket a beruházásokra már nem, vagy csak nagyon nehezen  tudjuk biztosítani a pénzügyi fedezetet. A Szövetség által biztosított lehetőség miatt szeretnénk pályázni  az évközben megvalósítot beruházás támogatására, melyhez csatoljuk a szükséges dokumentumokat. A megvalósult fejlesztést és a beruházást fényképes szöveges dokumentummal fogjuk bemutatni

 

Köszönettel:


Homokbödöge Sport Klub
     Varga Balázs elnök

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép