Savaria Modellező SE modellreptér infrastruktúrájának fejlesztése

Pályázat neve: 
Savaria Modellező SE modellreptér infrastruktúrájának fejlesztése
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
142
Pályázó egyesület neve: 
Savaria Modellező Sportegyesület
Taglétszám: 
33 fő
MMSZ célirány: 
Fenntartás
Pénzügyi adatok
Önrész: 
1 000 000 Forint
Igényelt összeg: 
1 180 590 Forint
Teljes költség: 
2 180 590 Forint
Önrész aránya: 
45.86%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2020. 11. 12
Kezdő időpont: 
2020. 12. 01.
Záró dátum: 
2020. 11. 12
Záró dátum: 
2021. 12. 31.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

A sikeres működésünk mellett komoly nehézségeink adódtak a 2019-ben. Több mint 40 éves történetünk szakadt meg ebben az évben azzal, hogy ki kellett költöznünk, az eddigi bázisunknak helyet adó Puskás Tivadar utcai épületből, a volt MHSZ székházból. Jelenleg egyesületünk nem rendelkezik semmilyen klubbhelyiséggel. Ezen problémát szertnénk megoldani 1 db irodakonténer vásárlásával. A konténer egy hosszú távú megoldást biztosítana számunka. Nagy előnye, hogy mobilizálható, így bármikor áttelepíthető, ha történetesen a területről is költöznünk kellene. A konténer szállítása és daruzása szerepel az ajánlatban. A fogadó szerkezetet önerőből, társadalmi munkával valósítjuk meg. Az áramellátás kiépítését egyik klubbtagunk vállata támogatásként. Ezzel biztosított lesz a reptéren történő akkumulátortöltés, és egyéb áramot igénylő tevékenység. A konténer rendelkezik fűtő és klimatizáló berendezéssel az egész évben történő használat érdekében.Célunk, hogy a szakköri foglalkozásokat is itt valósítjuk meg, így a gyerekek állandó inpulzust kapnak a reptéri életről. A project teljes költségvetése meghaladja a 2 millió forintot, melyből a konténervásárlásban kérnénk a segítséget. A konténer árának több mint 45%-ával rendelkezünk készpénzben.

Nemcsak a modellezés sportra, hanem a sportolók, egyesületi tagok személyes életére is nagy hatással van a klub által képviselt, és átadni kívánt tudás, és életfilozófia. Ezt az értéket szeretnénk tovább örökíteni a felnövekvő generáció tagjai számára.

A 2020-as ajánlatban szereplő ár sajnos idővel megemelkedett, és emiatt frissített ajánlatot kaptunk a beszállítótól. Az áremelkesésnek egy részét tudjuk vállani így az önerőt 1 000 000,-Ft-re emeltük, így 45%-os önerővel rendelkezünk a projekt megvalósításához.

Kérnénk pályázatunk pozitív elbírásálsát.

Köszönettel a Savaria Modellező SE tagsága nevében

Szépfalvi Tamás

Értékelés: 

 

 

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép