POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, rc 4 hybrid jeladó pályázat 2023

Pályázat neve: 
POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, rc 4 hybrid jeladó pályázat 2023
Pályázat státusza: 
Kifizetett
Általános adatok
Pályázat azonosítója: 
229
Pályázó egyesület neve: 
Poseidon SE
Taglétszám: 
24 fő
MMSZ célirány: 
Szakági pályázat
Pénzügyi adatok
Önrész: 
736 125 Forint
Igényelt összeg: 
1 291 691 Forint
Teljes költség: 
2 027 816 Forint
Önrész aránya: 
36.30%
Projekt dátumok
Kezdő időpont: 
2023. 03. 30
Kezdő időpont: 
2023. 04. 17.
Záró dátum: 
2023. 03. 30
Záró dátum: 
2023. 11. 30.
Csúsztatható?: 
Nem
Ütemezés: 
1

A POSEIDON Sportegyesület technikai eszközeinek fejlesztése, rc 4 hybrid jeladó pályázata az FSR szakág 2023-as fejlesztési tervezethez kapcsolódó pályázata!

A mellékletben megtalálható a kidolgozott pályázat, melytartalmazza az Egyesület bemutatását, fejlódését. Ismerteti mire terjed ki a pályázat. Új Ifi program leírása, mely bővíti az utánpótlás lehetőségeit.

Ha az FSR szakág sikeresen be tudja szerezni az új dekódert, a magyar mezőny egy részének a régi jeladója nem kompatibilis az új dekóderrel. Szeretnénk támogatni versenyzőinket az új jeladó beszerzésében.

Mivel a 2024-ben Magyarország, Nagykanizsa ad otthon a 2024-es világbajnokságnak, ezért nagy segítég lenne a jeladók támogtása. A világbajnokságon 2 dekóder működése szükséges a pontos mérések érdekében. Ha sikerül beszerezni az új dekódert, akkor versenyzőinknek szüksége van az új rc 4 hybrid jeladókra.

Mivel a környező országok is nagy többségében az új dekódert használják, ezért segítenénk a magyar mezőny nemzetközi versenyeit is, nem csak itthon, külföldön is. Szeretnénk, ha versenyzőink több és több jó eredményeket szerezhessenek, több nemzetközi verenyben szerzett tapasztalatot gyűjtsenek.

Ez a bővítés az egész FSR szakágra kihat és a fejlesztés segítené a  mezőny, hazai megrendezéső versenyeinek lebonyolítását.

Segítene felszárkózni a környező országok technikai felszereltségéhez, nagyban segíteni a nemzetközi versenyek lebonyolítását itthon.

Tisztelette,

Csikós Ádám

Poseidon SE elnök

Teljesítés igazolása
Készrejelentés módja: 
Fénykép