Világbajnokság

FAI - WDRC 2019

A hétvégén lezajlott az idei FAI WDRC befejező versenye ahol a magyar csapat derekasan helyt állt. Akinek volt ideje a srácokat követni az egészen hamar értesülhetett a történésekről köszönhetően a csapat mintaértékű kommunikációjának. Mindekét versenyzőnk várakozásain felül teljesített így az elszámoláskor Rontó Roland a huszonharmadik, míg Somogyi Balázs a kilencven- egyedik helyezést szerete meg.

FAI WDRC 2019

Szerdán kezdődik a FAI World Drone Racing Championship (WDRC) záróversenye amelyet a Kínai Aerosport Szövetség bonyolít le Ningbo városában. Hazánkat a Babics Oszkár, Rontó Roland, Somogyi Balázs versenyző trió képviseli a csapatvezetői poszton Bársony Péter tevékenykedik.

A küldöttség tagjai még segítőként Bakonyi Tamás és Kovács István továbbá támogató pozícióban Babics Tímea és Horváth Nikoletta Judit.

Sükösd Zoltán vb-ezüstérmes


Az amerikai West Badenben megrendezett FAI F1D szabadonrepülő zárttéri modellek világbajnokságán Sükösd Zoltán második helyezést ért el a seniorok között 47:52-es összesített eredményével, míg Botos István a 19-dik helyet szerezte meg 35:20-as idővel. Az élen a vendéglátok csapatának versenyzője, Brett Sanborn végzett 54:12-vel idővel, a dobogó harmadik fokára a román Corneliu Mangalea álhatott fel 47:40-es összesítéssel. Gratulálunk a versenyzőknek!

Oldalak